Hitri kontakt

+386 (0)41 323 938
podpora(at)aktadesign.si

Novice in obvestila Programska konferenca ZKOS 2018

Za uspeh konference se poleg organizacijskemu odboru zahvaljujemo tudi vsem, ki ste na posvetu aktivno sodelovali: razstavljavcem, programskim ponudnikom, predavateljem in zastopnikom, dobaviteljem TV programov, ponudnikom informacijsko komunikacijskih tehnologij in opreme. Zahvala gre tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali k nemotenemu poteku srečanja in prijetnemu vzdušju vseh sodelujočih... Nadaljuj z branjem
​Vsi udeleženci konference ZKOS 2018, ste vabljeni v četrtek, 7. junija 2018 ob 16. uri, po prvem dnevu konference na ogled starodavnega Pirana in sicer bomo pluli iz Portoroža do Pirana. Po privezu v pristanišču mesta Piran, bomo peš pot nadaljevali do kulturnega centra - multimedijskega muzeja Mediadom Pyrhani, v katerem bomo s pomočjo najsodobnejše tehnologije spoznali zgodovino in kulturni razvoj mesta Piran na slikovit in sproščen način. Zatem sledi ogled stolne cerkve sv. Jurija, ki kraljuje nad strnjenim mestnim središčem in daje mestu poseben pečat. Nadaljuj z branjem
Kdor je ta dragulj kdaj videl s ptičje perspektive, torej v celoti, ne potrebuje veliko besed, da bi opisal njegovo izjemnost! Portorož, „kopališče svetovnega slovesa", kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi, sadnim drevjem. Nadaljuj z branjem
LOGO
Združenje kabelskih operaterjev Slovenije - ZKOS