Hitri kontakt

+386 (0)41 323 938
podpora(at)aktadesign.si

MegaTel Mega M d.o.o.

mega_telVelenjsko podjetje za informacijske tehnologije Mega M d.o.o., z blagovno znamko MegaTel se uspešno razvija že vse od leta 2002.

Pod strateško taktirko bratov Meža je danes Mega M eno izmed vodilnih podjetij na področju sodobnih fiksnih in mobilnih rešitev, govornih in podatkovnih komunikacij ter naprednih tehnologij.

Medtem ko že leta skrbi za celovite rešitve številnih poslovnih partnerjev, pa svojim rezidenčnim uporabnikom zagotavlja sodobno mobilno telefonijo in TV prek intereneta.

Nudi temeljito analizo in stroškovno optimizacijo poslovanja. Hkrati zagotavlja brezhibne storitve, varnost in tehnično podporo.
Široka paleta podatkovnih storitev za odzivno in učinkovito poslovanje vključuje IP telefonijo, mobilno telefonijo, televizijo, dostop do interneta in računalništvo v oblaku.

Storitve podjetja Mega M odlikujeta nenehna tehnološka ozaveščenost z novostmi in posodabljanje poslovanja.
Pod blagovno znamko MegaTel svojim uporabnikom nudi visoko kakovostne storitve, odzivno podporo, individualni pristop in prilagodljivost, kar dokazujejo pozitivni odzivi naročnikov.

Učinkovitost potrjuje tudi širok nabor uspešnih partnerjev. V podjetju Mega M poslujejo tudi mednarodono. Prisotni so v Veliki Britaniji, Združenih arabskih emiratih, na Hrvaškem, Madžarskem, v Bolgariji, Srbiji in Makedoniji. Visoko dodano vrednost storitev zagotavljajo z redno zaposlenim, visoko izobraženim kadrom in nenehno skrbjo za njihov osebni in strokovni razvoj.
Mega M je dobitnik priznanja za družbeno odgovornost Horus in CO2 nevtralen mobilni operater. Zaposluje 30 strokovnjakov, predvsem inženirjev računalništva in informatike, tudi iz tujine. Z zagotavljanjem delovnih mest pomebno prispeva k razvoju lokalne skupnosti.