Hitri kontakt

+386 (0)41 323 938
podpora(at)aktadesign.si

Oglasna sporočila in gradivo za Programsko konferenco ZKOS 2018

Objava oglasov in člankov v zborniku

Udeleženci bodo prejeli program, seznam sponzorjev in udeležencev ter ostale materilale v zborniku ob registraciji.

Vsi materiali za objavo morajo prispeti najkasneje do 21. maja 2018. Zbornik s celotnim gradivom iz konference bo objavljeno na spletnih straneh ZKOS (www.zdruzenje-kos.si/konferenca/).

Predstavitveno gradivo, slikovno gradivo, logotip...pošljite na naslov:

AKTADESIGN_2012original
Renato Knez

E-mail:   podpora@aktadesign.si
mobile:     +386 41 323 938

PRIPRAVA OGLASOV ZA ZBORNIK
Gradivo nam v elektronski obliki (doc, pdf, ai, tiff, gif, ppt, pptx, mp4...) pošljite po elektronski pošti na naslov: podpora@aktadesign.si, ali jih odložite na naš ftp strežnik, kjer v raziskovalcu vpišete: ftp://ftp.aktadesign.si/ (prej nas kontaktirajte za uporabniško ime in geslo). Lahko pa nam datoteke naložite preko wetransferja, sendspace ali dropboxa (AKTA design, www.aktadesign.si).

ROK PRIJAV: do 7. maja 2018.

Vse cene za udeležbo in sponzorstvo veljajo za vplačila, opravljena do 21. maja 2018. Vrstni red  sponzorjev in predstavitev se določi na podlagi prispelih prijav in plačil. Po tem datumu so vse cene višje za 20%.

Dodatne aktivnosti v okviru Programske konference le v dogovoru z organizatorjem.

Organizator si pridržuje pravico zavrniti nepravočasno prijavo oz. preklicati prijavo po poteku roka plačila sponzorskega prispevka oz. kotizacije.